Kultur är en sån givande och inspirerande källa i våra liv. Den får oss att växa som människor. Låt oss därför göra mer plats för konst och skapande!​

Contemporary painting

Kultur är en sån givande och inspirerande källa i våra liv. Den får oss att växa som människor. Låt oss därför göra mer plats för konst och skapande!

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Mona Kanaan

Konst är min passion och frihet. Medan jag målar, mobiliseras en kraftfull energi som uppmanar mitt inre att öppna sig. Det ger mig utrymme att återskapa en kombination av tankar, känslor och exklusiva upplevelser på ett icke-dömande och kreativt sätt. Mitt syfte är att låta min konst hitta platsen där den hör hemma.

För mig är det viktigt att spegla de utsikter jag upplever i naturen och de insikter jag får i mina olika roller som kvinna i dagens samhälle. Det är därför min konst ofta har kretsat kring naturen, människor och särskilt kvinnor. Både sårbarhet och styrka. Konsten jag skapar är både föreställande och abstrakt. Intensiteten i de färger jag använder är min strävan efter att nå det djupaste jag kan uppnå med mina uttryck.

Kortfattat om Mona:

Mona KanaanSvensk konstnär, född i Beirut och verksam i Sverige.

Ägare och grundare av MK Art of Scandinavia.

ALBA – Academie Libanaise des Beaux Arts. Universite de Balamand – 1983-1986.

Atelier och Galleri Eskilstuna – Sverige.

Medlem i Svenska Konstnärsförbundet.

Mona Kanaan - The pink flower
Mona Kanaan - Curious
Mona Kanaan - Freedom
Mona Kanaan - Midsummer
Mona Kanaan - Source of life
Mona Kanaan - In the arms of nature

Denna webbplats använder cookies för att spara information på din dator och säkerställa att du får bästa möjliga erfarenhet av vår webbplats.